محفل قرآن امیرالمؤمنین ( علیه السلام )

اصفهان ؛ خمینی شهر ؛ شبهای جمعه ؛ سیّار

محفل قرآن امیرالمؤمنین ( علیه السلام )

اصفهان ؛ خمینی شهر ؛ شبهای جمعه ؛ سیّار

محفل قرآن امیرالمؤمنین ( علیه السلام )

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

انس با قرآن
انس با قرآن دلهاى ما را با معارف قرآن آشناتر خواهد کرد. هرچه در دنیاى اسلام کمبود هست، بر اثر دورى از معارف الهى و معارف قرآنى است. قرآن کتاب حکمت است، کتاب علم است، کتاب حیات است. حیات امتها و ملتها در آشنائى با معارف قرآن و عمل به مقتضاى این معارف و عمل به احکام قرآنى است. انسانها اگر طالب عدالتند و از ظلم بیزارند، راه مبارزه‌ى با ظلم را باید از قرآن فرا بگیرند. انسانها اگر طالب علمند و به وسیله‌ى معرفت و آگاهى و علم میخواهند زندگى را رونق ببخشند و راحت و رفاه را براى خودشان تأمین کنند، راهش به وسیله‌ى قرآن نشان داده میشود. انسانها اگر در پى ارتباط با خداى متعال و صفاى معنوى و روحى و آشنائى با مقام قرب الهى هستند، راهش قرآن است.
ضعف ما امت مسلمان، عقب‌ماندگى ما، کج‌رفتارى‌هاى ما، کج‌تابى‌هاى ما در مسائل اخلاقى و زندگى، همه‌ى اینها ناشى از دورى از قرآن است.
نقش قرآن این است که ما را از لحاظ ماده و معنا اعتلاء ببخشد؛ و این کار را قرآن میکند. کسانى که با تاریخ آشنا هستند، نمونه‌هایش را در تاریخ دیدند؛ و ما مردمِ این زمان، در زمان خودمان داریم نمونه‌هایش را مشاهده میکنیم. یک نمونه، همین شما ملت عزیز ایران هستید......
به همین اندازه که ما یک قدم به سمت قرآن، به سمت معارف قرآنى برداشتیم - که آنچه که ما به سمت قرآن حرکت کردیم، واقعاً یک قدم هم بیشتر نیست - خداى متعال به ما عزت داده است، به ما حیات داده است، به ما آگاهى و بصیرت داده است، به ما قدرت و قوّت بخشیده است.....


⚜کانال محفل قرآن امیرالمؤمنین«ع»

فعالیت در زمینه های مختلف از جمله:
✅مکتوب بیانات استاد رفیعی«سخنران محفل»
✅مباحث معرفتی
✅آشنایی با سوره های قرآنی
✅نشر آثار شهدا
✅مهدویت
✅نهج البلاغه
✅و...
🎈برای پیوستن به این کانال روی لینک زیر کلیک کنید.🎈

https://telegram.me/mahfel110

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

آخرین نظرات


جلسه این هفته به میزبانی آقای
 کریمی از ساعت19:30 برگزار گردید.

اجراء این هفته برعهده ی آقای عابدی بود. پس از تلاوت صفحات 334 و 335 توسط حاضرین در جلسه، نکات تفسیری و تجویدی  در مورد بعضی از آیات تلاوت شده ارائه شد.

برادر حسن عمادی از اعضای مجموعه حدیث علوی، حدیثی گهربار از حضرت علی(ع) ارائه کردند.

در هفته ای که گذشت متاسفانه پدر شهید علی اصغر ماندگاری به رحمت خدا رفتند، همچنین این ایام همزمان با سالگرد شهادت فرزند این پدر آسمانی هم بود به همین مناسبت جلسه این هفته ی محفل به یاد حاج کرمعلی ماندگاری و فرزند شهیدش علی اصغر ماندگاری برگزار شد.

 

 سخنرانی و مناجات این هفته نیز توسط مسئول محفل، استاد رفیعی ایراد شد.

گزیده ای از سخنان استاد رفیعی:

راز بهره مندی از پیامبران الهی چیست؟

مطالبی که انبیاء مطرح کرده اند قابل آزمایش نیست پس باید از خود انبیاء فرا گیریم.

اولیاء الهی، شجاع ترین انسان های روی زمین بوده اند به عنوان مثال زمانی که می خواستند حضرت ابراهیم(ع) را آتش پرتاب کنند ایشان نمی دانست آتش گلستان خواهد شد ولی بدون هیچ ترسی وارد آتش شد زیرا  به خدا ایمان داشت. یا در مثال دیگر، شهداء و جانبازان که می دانستند اگر به جنگ بروند کشته خواهند شد و یا مجروح خواهند شد ولی نترسیدند و با ایمان کامل جهاد کردند.

 

آیا ما می توانیم شاگرد انبیاء شویم؟ بله (انا و علی ابوا هذه الامه)

نه تنها ما می توانیم شاگرد انبیاء باشیم بلکه می توانیم فرزندان آنها نیز باشیم.

رازش که موضوع اصلی ما در این هفته است این است که ما خودمان را ارزان نفروشیم و خودمان را برای گناهانی بی ارزش کوچک نکنیم، زیرا کل این دنیا در برابر آخرت قابل مقایسه نیست.

به نظر شما چرا گناه کردن حرام است؟

زیرا ما خودمان را مفت می فروشیم و ما حق نداریم خودمان را کوچک کنیم. حتی اگر گناهی هم کردیم باید سریع توبه کنیم اما به کسی آن گناه را نگوییم زیرا ما خیلی با ارزش هستیم. پس اگر خودمان را کوچک نکردیم هم دنیای آباد، هم برزخ آباد و هم قیامت آباد داریم و هم بزرگی خود را حفظ کرده ایم.

نکته ای مهم: انسان های خوش ظاهر بی تقوا در این جامعه زیاد هستند و قرآن در مورد این موضوع می فرماید: پرهیز کنید از گل های زیبا که از زباله روییده اند.

پس حق نداریم با همه کس نشست و برخاست کنیم و چه بسا مداحانی که خیلی زیبا مداحی می کنند و چه معلمانی که زیبا درس می دهند ولی افرادی بی تقوا هستند و ما نباید در مجالس آنها شرکت کنیم.

طهارت روح و تقوا باعث می شود تا نیرویی در ما پیدا شود که ما بوی گناه را به خوبی بفهمیم مانند غذایی که بوی بد می دهد و ما می گوییم این غذا فاسد است و ما آن را نمی خوریم، همین طور نیز به طرف گناه نمی رویم. اما اگر تقوا پیشه کردیم و به باطن دیگران پی بردیم نباید آبروی کسی را ببریم.

ما نباید به جاهایی برویم و چیزی هایی را بشنویم که ارزش ما را کم کند و به تمام کار های روزمره خود باید جهت دهیم.



دریافت 

نظرات  (۲)

باسلام وخسته نباشیدوخداقوت خدمت شمادوستان محفلی تشکرمی کنم اززحمات شمادروبلاک 

این قسمت وبلاگ خیلی عالیه

واقعا جای همچین کاری تو محفل خیلی خالی بود نمی دونم فکر کیه ولی دمتون گرم و خدا قوت

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی